1-3, Jalan Seri Putra 1/2, Bandar Seri Putra +6011-5584 1700 Waktu buka: 09:00 - 18:00 Isnin - Jumaat

TENTANG AMTC

ACADEMY MUTAWWIF & TRAINING CONSULTANCY

Merupakan sebuah platform yang menyediakan latihan khusus dalam bidang Umrah & Haji.

Akademi kami telah bertapak sejak tahun 2011 dalam menyediakan Latihan Bermodul Lengkap tentang Ibadah Umrah & Haji kepada para Mutawwif di seluruh Malaysia.

Pihak kami menyediakan Latihan Bermodul mengikut perincian skop tertentu seperti Asas Mutawwif, Pengurusan Umrah & Haji, Pengurusan Usahawan & Kerjaya, Perlaksanaan Umrah & Haji dan juga Motivasi Umrah & Haji.

KURSUS

Senarai Kursus

OUR MEMBER

Tenaga Pengajar Berpengalaman

Berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang Umrah & Haji.

Math Teacher
En. Hazwan
English Teacher
En. Zul
Accountant
Pn. Ainlia

309

+

Pelajar Berdaftar

17

+

Jumlah Batch

5000

+

Menjadi Mutawwif

106

+

atisfaction Rate

TESTIMONI

APA KATA ALUMNI KAMI?

"Alhamdulillah, saya telah bersama-sama dengan AMTC sejak 2011 lagi, dulunya saya boleh dikatkan ZERO dalam bidang agama, tapi berkat usaha saya bersama dengan AMTC kini saya boleh katakan HERO. Tahun ini, 2019 merupakan Umrah saya yang ke-9, dan sekali lagi bertugas sebagai petugas atau mutawwifah bagi membantu jemaah Muslimat sewaktu berada di Tanah Suci. Terima Kasih AMTC".

Hjh. Rohaya
Suri Rumah
"AMTC banyak membantu saya selama 4 ke 5 tahun ini, pada mulanya saya hanya peserta program pakej latihan basic sahaja, tapi saya tahu ianya belum cukup dengan keperluan saya untuk menjadi mutawwif profesional, Alhamdulillah saya membuat keputusan untuk membuat "invest" simpanan saya bagi menuntut ilmu sehingga ke pakej latihan Al Haram (Mastery Programe) Terima Kasih AMTC".

Hj. Mustapha Abdullah
Pesara Guru
"Tahniah kepada AMTC, kerana berjaya menghasilkan sebuah seminar yang sangat bagus, yang membuka minda kepada orang ramai akan kepentingan ibadah Umrah dan Haji. Saya bukanlah "Ustad" tapi yang penting bila nak "Start" impian untuk ke Tanah Suci setiap tahun kini mampu untuk direalisasikan dengan kuasa "TINDAKAN" kita pasti dan mampu realisasikan impian kita, InsyaAllah. AMTC Terbaik!".

En. Azwan
Pesara Polis